Diensten

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Leidekkersbedrijf Versteeg monteert een diversiteit aan leien en leipannen op verschillende soorten daken en gevels. Ook monteren wij indak zonnepanelen wat perfect past bij een leien dak. Bekijk onder Projecten een overzicht van onze gemaakte werken. Wij adviseren u graag om tot een passende keuze te komen.

Soorten leien en leipannen

Wat betreft de leien kunt u een keuze maken uit verschillende soorten, bijvoorbeeld een natuurlei of de fabriekslei van Cedral. Ook voor leipannen geldt dat er veel mogelijkheden zijn. Er zijn diverse kleuren en materiaaleigenschappen beschikbaar.

Indak zonnepanelen

Wij monteren uitsluitend indak zonnepanelen van Viridian ClearlineFusion. Dit betreft een kwalitatief hoogstaand indak systeem dat tevens erg strak oogt. Onzichtbare beugels geven een overzichtelijk esthetiek. Dit systeem beschikt over de hoogste brandclassificatie en windresistentie. Klik hier voor meer informatie op de website van de leverancier.

DEKKINGEN

Er zijn verschillende manieren van leidekken. Enkele voorbeelden staan hieronder. Maas- en ruitdekking en halfsteensverband kunnen zowel op daken als op gevels worden toegepast. Voor de gevel is de keuze uitgebreider, hier kunnen ook een Zwitserse- of Leuvense dekking worden toegepast.

Halfsteenverband
Leuvense dekking
Maasdekking
Ruitdekking
Zwitserse dekking